Terrengsykkelkurs – weekend – for jenter

Tre dagers terrengsykkelkurs på ei helg!

Innledning ved GLØD i Alta på fredag, så to dager på Finnmarksvidda med overnatting, badstue og bespisning på Jotka Fjellstue.

Grunnleggende kurs
Kurset er ment for de som har ingen eller bare beskjeden erfaring med å sykle i terrenget, og tar deg som deltager gjennom de grunnleggende elementene innen terrengsykling. Vi sneier dessuten innom sykkeltyper, utstyr, mekking og trening.

Kurset passer for de fleste som har interesse for terrengsykling, om du har gjort det før eller kan tenke deg å begynne med det. Selv de som har syklet mye vil få et teknisk løft ved å delta på dette kurset!

Antall deltagere
Maksimalt åtte pr instruktør

Finnmarksvidda
Ved å legge brorparten av kurset i områdene rundt Jotka Fjellstue får en både oppleve fantastisk sykling langs Finnmarksviddas mange firehjulingsveier, utsøkt forpleining på ei av de flotteste, kulturhistoriske perlene vi har her i nord, Jotka Fjellstue. Og så da, rosinen i pølsa, turen ned fra Jotka Fjellstue over Gamasvarre, Bollo, Altaelva Øst. Med vidda (og vinden?) i ryggen, slakt nedover, mot fjell og fjord – (nesten) i en eneste lang flyt!

Terrengsykkel
En hardtail (kun demper foran) vil fungere, men en fulldempet er aller best. Har du ikke egnet sykkel kan du leie av oss.

Datoer
I fjor ble kurset fulltegnet raskt slik at i år legger vi ut to helger:
Kurs 1: 29. juni – 1. juli
kurs 2: 31. august – 2. september

Dette gleder vi oss veldig til!

You might also be interested in

Ekspedisjon Finnmarksvidda (6 dager)

14950NOK pp

Cycle tour on your own, beside the Kattfjord

Ny sti (3 timer)

700NOK pp

Terrain cycling in Alta

Alta og Finnmarksvidda (4 dager)

9450NOK pp