Guidet sykkeltur Lauklines Vasstrand

Dette er turen for deg som ønsker en rolig opplevelse med både kultur og naturinntrykk. Vi sykler mellom fjord og fjell, ut i havgapet, og besøker et autentisk Nord-Norsk bryggemiljø, slik det fremstod tidlig på 1900-tallet.

Sykkeltur Kvaløya
Turen starter fra Lauklines Kystferie, i Kattfjorden, på yttersia av Kvaløya utenfor Tromsø. Herfra følger vi en lite trafikkert blindvei ut til Vasstrand som er en liten bygd, med noen få innbyggere. Her ute har vi utsikt mot Sommarøya lengre sør, og havet vestover. På tilbaketuren stopper vi på Tulleng brygge og får omvisning på bruket. Her er det bl.a gamle rorbuer, saltbrygge og butikk. Ved ankomst på Tulleng får du servert kaffe og Kattfjordlefse. I butikken kan du også få kjøpt kandis, drops og souvernirer. Siste del av turen går i rolig tempo tilbake til Lauklines, der det er innlevering av sykler og hjelmer.

Hele turen går i flatt terreng, på asfaltert vei. Det kreves normale sykkelferdigheter for å gjennomføre turen. Været skifter fort i Nord Norge. Vi anbefaler derfor at du har med vanntett jakke/buske og skotøy på alle våre turer.

You might also be interested in

Explore Tromsø by E-bike

Guidet El-sykkel tur i Tromsø

995NOK pp

Guided cycle trip Tromsø - Tromsdalen

Guidet sykkeltur Tromsø – Tromsdalen

795NOK pp

Guided Terrain bicycle tour Tromso - Cable Car

Terrengsykkeltur Tromsø – Fjellheisen

995NOK pp