Tromsø Outdoor

Vi tilbyr spennende guidede arktiske opplevelser og aktiviteter i Tromsø-området. Vi har også utleie som gir alt du trenger for ditt naturbaserte eventyr! «God tur», som vi sier på norsk, eller «Ha en fin tur»!

Aktiviteter

Tromsø Outdoor tilbyr mange natur- og kulturbaserte aktiviteter hele året rundt i Tromsø og omegn. Vi tilbyr spennende utendørs arktiske aktiviteter i Tromsø-området, som sykkel- og fotturer, ski, truger og snøscooter! Alle aktiviteter ledes av erfarne, lokale guider, som setter din sikkerhet først. Om sommeren kjører vi våre El-sykkelturer 2 ganger daglig, og om vinteren har vi et stort utvalg av ski- og snesko-turer som kjører hver dag.

Utleie av sykler og utendørs utstyr

Vi ansetter utstyr for dine naturbaserte opplevelser sommer og vinter. Vårt produktsortiment inkluderer touring ski, XC-ski, snesko, roadbikes, trekkingbikes, citybikes, terrengsykler, telt, matlagingsutstyr, klær, sko og mye mer.

Om sommeren er vi leverandør til både private gjester og turoperatører med sykler fra Kirkenes i nord til Bergen i sør. Vi har 250 sykler klar til leie i Tromsø, og bruker Hurtigruten til å sende sykler til 33 forskjellige destinasjoner langs norskekysten.

Hvis du er usikker på hvilket utstyr du trenger for turen, vennligst ikke nøl med å kontakte oss, og vi kan bistå med valg av riktig utstyr for nettopp din norske naturbaserte opplevelse!

Utendørs butikk

I vår butikk i Tromsø selger vi utendørsutstyret som brukes til våre turer og arrangementer, som gir kunden garanti for at disse er kvalitetsprodukter og at vi leverer førstehåndskunnskap om bruk og vedlikehold av disse produktene. Vi selger også vandringskart for Tromsø – Lofoten, gasspatroner og drivstoff fra Primus og bruktutstyr etter slutten av sesongen (sykler i september og ski / truger i mai).

Hvor ligger vi?

Vår hovedaktivitet / utleiesenter og kontor ligger midt i sentrum av Tromsø, «Arktis hovedstad2, i Sjøgata 14, mellom Radisson Blu Hotel og markedsplassen.

GPS-koordinatene (WGS-84) er: N 69 ° 37 ’14 «E 018 ° 17′ 09»

You might also be interested in

Explore Tromsø by E-bike

Guidet El-sykkel tur i Tromsø

995NOK pp

Guided cycle trip Tromsø - Tromsdalen

Guidet sykkeltur Tromsø – Tromsdalen

795NOK pp

Guided Terrain bicycle tour Tromso - Cable Car

Terrengsykkeltur Tromsø – Fjellheisen

995NOK pp