Discover Norway

Vi tilbyr 20 års erfaring med ski-, sykkel og fotturer i Norge – med og uten guide.

Discover Norway AS, tidligere Norske bygdeopplevelser, er et privat aksjeselskap som eies av Borghild Krossli. Selskapet ble etablert i 1998 og har kontor på Lillehammer. Hilde Rindal og Solveig Brenden er også ansatt i selskapet.

Hele administrasjonen er glad i å ferdes i naturen, på sykkel, ski og til fots. Vi har god kjennskap til turene vi selger. De fleste har vi utviklet selv og kan gi deg førstehånds informasjon om alt fra overnattingssteder til vanskelighetsgrad og utstyr.

Planlegging av en god ferie krever både tid, kunnskap og overskudd. Hvor skal jeg reise? Hva skal jeg gjøre? Hvor skal jeg bo? Overlat jobben til oss! Hos oss får du alt pakket og klart!

Favorittkonseptet vårt er turer uten guide, som inkluderer bagasjetransport, overnatting og måltider. Da ferdes du på egenhånd og bestemmer selv hvor fort og langt det skal gå. Du kan fritt ta en snarvei, omvei eller en pust i bakken.
Du overlater forberedelsene til oss og vi sørger for gode turbeskrivelser og kart.

Finn ditt reisemål, meld deg på og gjør deg klar for et virkelig ferieeventyr!

Hvis du er usikker på hvilken tur som passer best for deg, er det bare å ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne med flere detaljer.
Våre turer kan bookes online via våre nettsider. Du kan også ringe eller sende oss en e-post. Etter at turen er bestilt og betalt, sender vi deg en innholdsrik pakke med turbeskrivelse, kart og nødvendige reisedokumenter.

Vi skreddersyr turer for grupper, firma og vennegjenger. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Discover Norway AS
Løkkegata 9, c/o Fabrikken
N-2615 Lillehammer
Telefon: +47 91725200
E-post: info@discover-norway.no

Følg oss gjerne:
Facebook
Instagram

You might also be interested in

Ishavskysten  fra Tromsø til Svolvær

Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær

14100NOK pp

Biking the Senja Island - round trip

Sykkeltur på Eventyrøya Senja

10950NOK pp