Utvalgte turer

Ishavskysten  fra Tromsø til Svolvær

Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær

14100NOK pp

Guided Terrain bicycle tour Tromso - Cable Car

Terrengsykkeltur Tromsø – Fjellheisen

995NOK pp

Certification

Guidet sykkeltur Tromsø – Håkøya

1195NOK pp

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Vi har et system med ikon 1 til 3 sykler på hver tur. Dette vil indikere hvor lett eller vanskelig turen er.

1 sykkel = Du må kunne sykle. Dette er en enkel tur uten noen spesiell fysisk anstrengelse. Turen er vanligvis flat og krever ikke spesiell forberedelse.

2 sykler = Denne turen krever at du har 2-5 økter på sykkelen de kommende ukene. Turen kan inkludere  høyder som krever fysisk anstrengelse, og for terrengturer krever det at du har erfaring med terrengsykling på forhånd.

3 sykler = Turen krever regelmessig sykkeltrening på forhånd. Du må være vant til å sykle lengre distanser (70-100 km på landevei). I krevende terreng med bratt oppoverbakke og nedstigning.

Ha på deg en en god ullbase, varmt mediumlag og vanntett og vindtett yttertøy, og ta med shorts og t-skjorter siden temperatur og værforhold skifter raskt fra regn og 10 grader til sol og 20 grader. Husk en liten ryggsekk eller sykkelpose for å pakke klærne dine. For lengre turer anbefales det å ta med varme, vanntette sykkelhansker og sykkelsko eller sykkelsko cover.

Du vil finne prisen lett synlig under beskrivelsen av turen. Hvis du klikker på «mer info» vil du også finne informasjon om hva som er inkludert i prisen.

For å kjøpe en billett for en tur, klikk på bestillingen for turen du vil kjøpe. Deretter kommer du direkte til leverandørens hjemmeside der du kan kjøpe turen online, sende en forespørsel via post eller kontakte via telefon.

Inspirasjon & tips

Cycle tour on your own, beside the Kattfjord

Rundttur sør på Kvaløya

Dette er en fantastisk to-dagers sykkeltur for de som har opphold i…

Home

Tips om hvor du skal sykle fra Tromsø

Tromsø tilbyr ulike dag-, weekend- og dagsturer, her er noen gode tips…

Basic tips when you go cycling on your own

Grunnleggende tips når du sykler på egen hånd

Du trenger ikke å være sykkelekspert eller investere i dyrt utstyr for…

Home

Tromsø Outdoors tips fra bikemap.net

Tromsø Outdoor har lastet opp mange fine turer på bikemap.net. Her kan…

Sertifiserte bedrifter

Viktigheten av å bruke sertifiserte bedrifter

Arctic Cycling er et kvalitetssikringsorgan for samarbeidspartnere og underleverandører og er i prosessen med å utvikle et sertifiseringssystem innen sykkelturisme. Sertifiseringen som din bedrift oppnår vil gi motivasjon og retningslinjer for å være en profesjonell vert for sykkelturister og bidra til å opprettholde  fokus på kvalitet, kundetilfredshet og sykkelvennlighet. Arctic Cycling sertifiseringen vil bidra til at sykkelturister benytter seg av dine tjenester og produkter.

Les mer om sertifiseringsordningen »